Σάμος 2021

Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα από τη Σάμο

Αθήνα, 7 Μαϊου 2015
Αρ.Πρωτ. 4904 / 100.5 / ΑΣ 1169
ΠΡΟΣ: τον κύριο Μιχάλη Αγγελόπουλο, Δήμαρχο Σάμου
                   
ΘΕΜΑ: Αιγίδα Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO


Αξιότιμε κύριε Αγγελόπουλε,

Κατόπιν σχετικού αιτήματός σας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι  η Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO, θέτει υπό την αιγίδα της τις εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της “Αναπαράστασης της γιορτής των αρχαίων Ηραίων” στη Σάμο, που διοργανώνεται από το Δήμο Σάμου, από τις 17 έως τις 20 Αυγούστου.

Η UNESCO, ως Διεθνής Οργανισμός των Ηνωμένων Εθνών προωθεί, μεταξύ άλλων, τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό, ενθαρρύνοντας δράσεις, που αναδεικνύουν τις ποικίλες εκφάνσεις τους.

Η Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO στηρίζει τις εκδηλώσεις, που θα λάβουν χώρα στα Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτισμικής Κληρονομιάς της UNESCO, Ηραίον και Πυθαγόρειο, συμβάλλοντας, με αυτόν τον τρόπο στη διαμόρφωση μιας κουλτούρας άμιλλας και ευ αγωνίζεσθαι, καθώς και στην προώθηση του εθελοντισμού αξίες και ιδεώδη, που συνάδουν με τις Προτεραιότητες της UNESCO.

Διευκρινίζουμε ότι, λόγω της παραχώρησης της αιγίδας, πρέπει να χρησιμοποιηθεί το λογότυπο της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO με την ένδειξη “Υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO” σε κάθε έκφραση επικοινωνίας και δημοσιότητας. Το λογότυπο θα σας αποσταλεί με ηλεκτρονικό μέσο. Σας γνωστοποιούμε επίσης ότι το lay-out των σελίδων που θα φέρουν το λογότυπο της Εθνικής Επιτροπής καθώς και τα κείμενα που αναφέρονται στην UNESCO πρέπει να εγκριθούν από την Ελληνική Εθνική Επιτροπή πριν την εκτύπωση του σχετικού υλικού. Επισπροσθέτως, η Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO οφείλει να αναφέρεται υποχρεωτικά σε κάθε δράση δημοσιότητας και προβολής του έργου που φέρει την αιγίδα της.

Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην προσπάθειά σας.

Με εκτίμηση,

Αικατερίνη Τζιτζικώστα, Πρόεδρος